Category Archives: interview

Имаме квалитет да продаваме на европско ниво, но потребни се подобри стратегии – Натали Ристовска

1. Како креативец, но и претприемач, дали можеш да ни откриеш како поминува еден твој [...]

CONCEPTS for CHANGE

Interview with Alex Plaza, founder of Moonchy Bars We talked to Alex about our shared [...]